Informatikai szolgáltatások

Hálózatépítő technikusként az alábbi informatikai szolgáltatásokat nyújtom:

Vállalom:

  • informatikai hálózat kiépítését,
  • routerek, switchek, wifi AP-k, hálózati kártyák telepítését és beállítását,
  • egyéb informatikai eszköz telepítését és beállítását,
  • összeborult számítógépes rendszernél adatmentést.

Fontos beszélgetést folytatott online, de szakadozott a vonal, és fél szavakat értett csak?

Többször is előfordul, hogy a családi házban vagy lakásban egyes helyeken gyenge vagy elérhetetlen a wifi? Ne aggódjon, van megoldás. Hívjon és segítek! A leggyakrabban alkalmazott vezetékes hálózat jelenleg 1Gbit/s. Kevésnek találja, mert:

  • a gyerekek online suliba járnak,
  • a dédi is a laptopja előtt ül és cseverészik a barátnőivel,
  • anyuka pedig az About Youról rendel éppen?

Ha nagy az internetes forgalom, a gyenge hálózat nem bírja el a megnövekedett adatforgalmat. Amennyi-ben szükségét érzi akár 2,5Gbit/s vagy 10Gbit/s sebességnek, hívjon és segítek kiépíteni hálózatát.

Tudja már, hol lesz a szolgáltató eszköze, a set-top boxok a TV-khez, vagy a hálózati tároló, amiről filmezne a család?

Egy új ház esetében nem árt tudni, hova célszerű tenni a wifi pontokat, hogy a teljes házat és a kertet is lefedjék. Mindezt jó előre átgondolni. Így nem kell a későbbiek során a már szépen befestett falat vésni, össze-maszatolni, újra vakolni, glettelni, csiszolni, festeni. Sok poros munka megspórolható, ha előre meg-beszéli a család, hogy ki, mit, hova, hogyan szeretne, és ezután hívják a hálózatépítőt.

Borult már össze a számítógépe? Történt adatmentés?

Biztos hallott már olyan rémtörténetet, amelynek egy közeli ismerőse volt az egyik főszereplője, a másik pedig a tönkrement számítógép, notebook, laptop, nevezzük bárhogy. A fontos adatok eltűntek, nem elérhetők. Nem kívánom senkinek ezt a rémálmot, de ha mégis megtörtént, ha esetleg összeborult a rendszer a gépén és sok fontos adat van rajta, segítek megmenteni.

Megtörténhet, hogy csak 1-2 sector hiba miatt nem ismeri fel a gép a meghajtót, ilyenkor még megmenthető. Vállalom a helyreállítást egészen a meghajtó bontásig.

Kellemetlen lehet a néhány elkapkodott mozdulattal, figyelmetlenül történt számítógépes üzenet jóváhagyása, mert megtörténhet, hogy véletlenül leformázza a meghajtóját és nem látja az adatait. Ilyen esetben is van még remény, de csak akkor, ha nem végzett rajta más műveletet. Hívjon és megpróbáljuk megmenteni az adatokat.

Munkavállalásaim helyszínei Szombathely, Kőszeg, Vasvár, Körmend, Szentgotthárd, Sárvár, Bük, Vas megye, Zala megye, Veszprém megye, Győr-Moson-Sopron megye.

Hívjon vagy vegye fel a kapcsolatot velem e-mailben!

Minden háztartásban adódhatnak apróbb informatikai problémák, elhárításukat szakszerűen megoldom. A fentiekben bemutatott munkákat a mai elvárásoknak, megfelelő minőségben, korszerű beépítési technikával, rövid határidő alatt készítem el. 

Optikai hálózat kiépítése